Saya juga pernah kurus seperti anda...

Saya amat memahami jika anda rasa kecewa dengan diri- sendiri kerana memiliki tubuh badan yang kurus!

Sebabnya... saya juga sangat kurus 2 tahun yang lepas..

Yang sangat mengecewakan saya adalah saya dah berhabis ribuan ringgit namun tak berjaya memiliki badan yang lebih berisi...

Ada pula kawan- kawan yang tak memahami hati perasaan sanggup kata saya ni lidi berjalan.. kena hati2 sikit bila berjalan.. bila angin kuat silap sikit kita ikut sekali terbang macam kertas jer..

Saya tak ambil hati sangat tapi bila dah asyik ditertawakan.. of course lah, saya sebagai manusia pun ada perasaan kecik hati kan..

Saya makan banyak dan kerap tetapi badan tetap kurus...

Sebenarnya, ada dua faktor kenapa kita tidak berjaya menambah berat badan.

Yang pertamanya adalah, makanan yang diambil tidak sempat diproses menjadi nutrien yang boleh digunakan oleh tubuh secara 100% sepenuhnya disebabkan oleh kadar metabolisme yang cepat. Ini menyebabkan nutrien dibuang begitu sahaja dengan sia- sia.

Yang keduanya, adalah pengambilan makanan yang sedikit ( makan sedikit sahaja dah rasa kenyang). Perut tidak dapat menampung pengambilan makanan dalam kuantiti yang banyak disebabkan telah menjadi kebiasaan makan sedikit sahaja.

So.. bagaimana saya berjaya tambah berat badan?

Saya menemui produk pil gemuk yang diperkenalkan oleh seorang sahabat..

Dia ni satu asrama dengan saya masa study kat UiTM Shah Alam dulu..

Masa berjumpa dengan dia tu setelah sekian lama tak bertemu.. mak aihh.. hampir- hampir tak kenal.. dulu dia lebih kurus daripada saya.. tetapi kini, badannya dah gempal dan lebih menarik.. macam tak percaya! tapi realitinya dia bukan lagi si kurus yang dulu...

Saya pun mengambil pil gemuk yang dia syorkan.. terbukti! kini saya bukan lagi dalam golongan kurus!

Jika anda kurus, saya nak bantu anda...

Jika anda kurus.. dan anda juga ingin tambah berat badan seperti saya..jangan risau..

Saya perkenalkan pada anda pil super gemuk untuk tambah berat badan...

  • Satu botol mengandungi 90 biji pil gemuk

  • Menambah tenaga dan selera makan

  • Mengandungi Vitamin A, B, C dan D

  • Mengandungi 3 pil berlainan dalam satu botol

  • Sesuai untuk anda yang berumur 15 tahun dan ke atas.

Bukan saya seorang sahaja yang dah berjaya tambah berat badan...

 

 

 

Anda mungkin nak tanya soalan- soalan ni...

Apakah pil gemuk ini diluluskan oleh KKM?

Sudah semestinya!

Boleh tak saya hubungi pihak MauGemuk.Com melalui Whatsapp?

Sila whatsapp kami 017- 4207869 kami bersedia membantu anda pada bila- bila masa!

Bagaimana saya nak buat tempahan?

Anda boleh buat tempahan secara online dengan mengisi order form di bawah atau pun email kami di sales@maugemuk.com atau pun whatsapp kami di 017- 420 7869.

Apakah jaminan pakej akan dihantar selepas tempahan dilakukan?

Penghantaran melalui pos laju. Sebaik diposkan, tracking number akan dihantar pada anda.

Ada tak kesan sampingan pengambilan pil gemuk ni?

Takde kesan sampingan malah tidak pernah ada aduan yang dilaporkan.

Berapa kos pos penghantaran melalui Pos Laju?

PERCUMA! hanya untuk tempoh terhad selagi ada promosi!